Tohle fórum je určeno všem, kteří mají společný zájem jako my - zájem o přírodu, stopování a pozorování volně žijících živočichů. Ať se Vám tu líbí a budete-li chtít, zapojte se i Vy! Zdraví, Mirek & Rosťa
This board is for everyone who has the same interest as we do - an interest in nature, tracking and observing wildlife. We hope you enjoy it and if you want to join, you're welcome! Regards, Mirek & Rosťa
This board is for everyone who has the same interest as we do - an interest in nature, tracking and observing wildlife. We hope you enjoy it and if you want to join, you're welcome! Regards, Mirek & Rosťa
Liška obecná (vulpes vulpes)
Pravidla fóra
Prostor pro fotografie a další informace o stopování zvířat a pobytových znacích jednotlivých druhů zvěře (zvířecí stopy, stopní dráhy, specifické chování, trus).
(Forum je veřejné, proto nepišme nic, co by mohlo případně uškodit - lokality, neobvyklé chráněné druhy apod. Limit pro velikost nahraných fotek je 1 MB.)
Information about animal tracking and signs of specific animal species (animal tracks, trails, specific behavior, scat).
(This is a public board, please do not mention any potentially harmful information - locations, unusual protected species, etc. The limit for the size of uploaded photos is 1 MB.)
Prostor pro fotografie a další informace o stopování zvířat a pobytových znacích jednotlivých druhů zvěře (zvířecí stopy, stopní dráhy, specifické chování, trus).
(Forum je veřejné, proto nepišme nic, co by mohlo případně uškodit - lokality, neobvyklé chráněné druhy apod. Limit pro velikost nahraných fotek je 1 MB.)
Information about animal tracking and signs of specific animal species (animal tracks, trails, specific behavior, scat).
(This is a public board, please do not mention any potentially harmful information - locations, unusual protected species, etc. The limit for the size of uploaded photos is 1 MB.)
Liška obecná (vulpes vulpes)
Natátá liška, 6 cm, bez otisků drápů
- Přílohy
-
- DSCN7781.JPG (244.1 KiB) Zobrazeno 6258 x
-
- DSC_0852.JPG (835.86 KiB) Zobrazeno 6258 x
-
- DSC_0848.JPG (632.93 KiB) Zobrazeno 6258 x
-
- DSC_0829.JPG (688.96 KiB) Zobrazeno 6258 x
In every walk with nature one receives far more than he seeks. - John Muir
Kulatá liščí stopa
Tyhle stopy mi ještě pořád leží v hlavě... No popravdě, já si nejsem 100% jistý, zda je to lišák. Ale nic "lepšího" mě dle uvedených fotek nenapadá :/.
Ale je fakt, že liška se "zakulatit" evidentně umí - přikládám jednu krásně kulatou liščí stopu z dneška. Dostopováno ve svahu (silniční násep), asi jí to trochu ujíždělo pod tlapkou.
Ale je fakt, že liška se "zakulatit" evidentně umí - přikládám jednu krásně kulatou liščí stopu z dneška. Dostopováno ve svahu (silniční násep), asi jí to trochu ujíždělo pod tlapkou.
- Přílohy
-
- lisci_stopa.jpg (712.75 KiB) Zobrazeno 6252 x
Re: Kulatá liščí stopa
Tak tahle stopa vypadá dost podobně jako fotka 2. Ale nějak se to začíná s těma zvířátkama komplikovat a to se mi nelíbíMirek píše:Tyhle stopy mi ještě pořád leží v hlavě... No popravdě, já si nejsem 100% jistý, zda je to lišák. Ale nic "lepšího" mě dle uvedených fotek nenapadá :/.
In every walk with nature one receives far more than he seeks. - John Muir
Re: Liška obecná (šelma:))
Pořádnej kus od lišáka.
- Přílohy
-
- IMG_0058.JPG (426.28 KiB) Zobrazeno 6240 x