Tohle fórum je určeno všem, kteří mají společný zájem jako my - zájem o přírodu, stopování a pozorování volně žijících živočichů. Ať se Vám tu líbí a budete-li chtít, zapojte se i Vy! Zdraví, Mirek & Rosťa
This board is for everyone who has the same interest as we do - an interest in nature, tracking and observing wildlife. We hope you enjoy it and if you want to join, you're welcome! Regards, Mirek & Rosťa
This board is for everyone who has the same interest as we do - an interest in nature, tracking and observing wildlife. We hope you enjoy it and if you want to join, you're welcome! Regards, Mirek & Rosťa
Los
Pravidla fóra
Prostor pro fotografie a další informace o stopování zvířat a pobytových znacích jednotlivých druhů zvěře (zvířecí stopy, stopní dráhy, specifické chování, trus).
(Forum je veřejné, proto nepišme nic, co by mohlo případně uškodit - lokality, neobvyklé chráněné druhy apod. Limit pro velikost nahraných fotek je 1 MB.)
Information about animal tracking and signs of specific animal species (animal tracks, trails, specific behavior, scat).
(This is a public board, please do not mention any potentially harmful information - locations, unusual protected species, etc. The limit for the size of uploaded photos is 1 MB.)
Prostor pro fotografie a další informace o stopování zvířat a pobytových znacích jednotlivých druhů zvěře (zvířecí stopy, stopní dráhy, specifické chování, trus).
(Forum je veřejné, proto nepišme nic, co by mohlo případně uškodit - lokality, neobvyklé chráněné druhy apod. Limit pro velikost nahraných fotek je 1 MB.)
Information about animal tracking and signs of specific animal species (animal tracks, trails, specific behavior, scat).
(This is a public board, please do not mention any potentially harmful information - locations, unusual protected species, etc. The limit for the size of uploaded photos is 1 MB.)
Re: Los
Přihodím ještě tři ukázky okusu způsobeného losem ("olosování" , vše Norsko)
Detail okusu, cvakne i slušné klacíky:
Typický okus menších dřevin, které se v důsledku toho přeměňují v podivné pokroucené "bonsaje". A kontrast s těmi většími, které zůstávají zachovány: (nad hranicí cca 2 metry):
Ukázka losího "řádění" v terénu, menší dřeviny vypadají jako po zásahu šíleného zahradníka s křovinořezem
Detail okusu, cvakne i slušné klacíky:
Typický okus menších dřevin, které se v důsledku toho přeměňují v podivné pokroucené "bonsaje". A kontrast s těmi většími, které zůstávají zachovány: (nad hranicí cca 2 metry):
Ukázka losího "řádění" v terénu, menší dřeviny vypadají jako po zásahu šíleného zahradníka s křovinořezem